Verderop leest u over de diverse behandelingen die ik te bieden heb. Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past ? Dan kunt u het beste contact met mij op nemen, dan kijken we samen naar de beste keuze. De prijzen voor een nabehandeling, gellak, nagel versterking of een nieuwe set met verlenging zitten tussen de € 20 en € 55 per behandeling.


Manicure met gellak/gelpolish

Een ontspannings moment voor jezelf. Onder het genot van een kopje thee of koffie worden u nagels op en top verzorgd.

Wat houdt deze behandeling in en is deze geschikt voor mijn nagels? 

Gellak/gelpolish is een gelnagellak die uitgehard moet worden onder een LED of UV-lamp. Daardoor blijft de lak veel langer zitten. Dit wordt in combinatie met een manicure (vijlen en verzorgen) gedaan.

Je nagelriemen worden teruggeduwd en eventuele overtollige velletjes kunnen worden verwijderd, waarnaar de gellak wordt aangebracht. Naar wens kunnen er meerdere lagen van de gel worden aangebracht voor een extra versteviging en er wordt afgesloten met een toplaag die super glanzend is om de lak te beschermen. De behandeling wordt afgesloten met een nagelriemolie en een handmassage met hand creme.

Deze traditionele behandeling is geschikt voor nagels die gezond zijn. Nagels die broos zijn, splijten of inscheuren, dunne nagels etc is het beste om te kiezen voor een extra versteviging. Aan de hand van het consult vooraf ter plaatse, kan bepaald worden welke behandeling van toepassing is.

 

 


Natuurlijke nagels verstevigen met flexibele manicure gel.

Het is een basis laag die flexibel is en mee buigt met de natuurlijke nagel. Dit type flexibele gelsoort is ontworpen om extra sterkte te geven aan schilferige, broze, dunne of splijtende  nagels. Het wordt gebruikt als basisgel voor alle soorten gellak/gelpolish kleuren.

Hebt u mooie nagels maar zodra u ze langer wilt laten groeien gaan ze inscheuren of breken? Dan is deze behandeling geschikt voor uw nagels. Normaal gesprokken kunt u er ongeveer 3 tot 4 weken lang plezier van hebben maar dit wordt niet altijd met 100% vanuit de fabrikant aangeraden. Het is een kwestie van een keer uitproberen.

Deze soort systeem kunt u niet zelf verwijderen met de traditionele nagellak remover. Wanneer het  zover is dat het uitgegroeid is, kunt u deze opnieuw laten opvullen zonder schade aan uw natuurlijke nagels aan te brengen.

 


Gelnagels

In mijn salon maak ik gebruik van de nieuwste generatie gelsoorten zoals Fiber Gel.

Fiber gel is een gel product om de basis laag voor gelnagels mee te vormen, of deze te verlengen door middel van een ondersteunende sjabloon. Door de kleine glasvezeldeeltjes in de gel, wordt de stevigheid van een acrylnagel benaderd met het gebruiksgemak van fibergel.

Deze behandeling is geschikt voor dames die veel met hun handen doen, en zwaarder werk verrichten dan een kantoor baan. Denk hierbij aan : schoonmaak werk, werken met dieren, groensector of dunnen buigzame nagels etc.

 

 


Natuurlijke nagels verstevigen met Hybride Gel

U zult zichzelf afvragen wat is dit precies?

Hybride Gel is de nieuwste generatie revolutionaire gel, die ontwikkeld is voor het versterken en verlengen van nagels. Dit is het enigste product met een mousse consistentie, acrylsterkte en gelflexibiliteit die onder en led lamp uithardt. 

Deze behandeling is net als die met fiber gel geschikt voor dames die veel met hun handen doen en zwaarder werk verrichten dan een kantoor baan. Denk hierbij aan : schoonmaak werk, werken met dieren, groensector of dunnen buigzame nagels etc.

 

 

 

 

 

 


Bent u na het lezen van deze type behandelingen nieuwsgierig geworden, en wilt u zich meer verdiepen wat het beste bij u past? U hebt van horen zeggen dat acryl beter zou zijn of juist gel of rare verhalen over schade aan uw natuurlijke nagels? Lees meer hier over op deze pagina

Rating: 3.6153846153846 sterren
13 stemmen