Mijn naam is Nina Strous de trotse eigenaresse van Ninail Boutique. Mijn passie voor nagels is al vanaf kleins af aan ontstaan. Ik ben vanaf 2017 gecertificeerd allround Nagelstyliste en ik heb mijzelf gespecialiseerd in het behandelen van de natuurlijke nagels, zowel gellak als verstevigingen maar ook natuurlijke nagels verlengen. Ik werk niet met tips (plastic plaknagels) maar ik verleng uw nagels met de laatste nieuwste technieken.

In het vak van de nagelstyling ben je nooit uitgeleerd, na mijn opleiding die ik succesvol heb behaald, heb ik ook al vele cursussen positief behaald zoals bijvoorbeeld elektrisch vijlen, gellak/gelpolish en verschillende perfectie cursussen. Ook nu blijf ik nog steeds cursussen volgen om de beste kwaliteit voor u te kunnen bieden. Inmiddels na jaren cursussen volgen en mijzelf te blijven ontwikkelen, ben ik officieel ingeschreven en ben ik mijn eigen salon gestart. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige A-merk producten die geen beschadigingen brengen aan de natuurlijke nagels, waardoor deze ook na het verwijderen van het product nog mooi en stevig blijven.

Mijn Studio is gevestigd in Leende. Ik neem alle tijd om u wensen te vervullen, en met een mooie afgewerkte set laat ik u de deur uit te gaan, waar u weken plezier van zult hebben.

Een kleine impressie.....

Mijn certificaten...

Rating: 3.5909090909091 sterren
22 stemmen